vodjeni trening

Zašto vođeni trening?

 

Vođeni trening je osmišljen za sve osobe koje nemaju velike finansijske mogućnosti  za personalni trening , a sa druge strane ne vole da vežbaju sami ili u velikim grupama.

Vođeni treninzi se odvijaju u grupi od 3 do 5 osoba. Gde je program treninga prilagođen svakome, što garantuje napredak do vašeg cilja.

Želite da izgledate lepše ?

Vreme je najveći problem današnjice. Posao i obaveze ne ostavljaju mnogo vremena za sopstveno zdravlje, kao ni za trening. Vođeni treninzi su zamišljeni da traju 1 sat, gde ćemo program vežbanja kreirati tako da uštedimo vaše vreme, a vaše telo dovedemo do savršenstva.

Vođeni trening i vaše zdravlje ?

Dokazano je da nam fizička aktivnost pomaže da se osećamo bolje, zdravije i energičnije u obavljanju svakodnevnih obaveza. Prednosti vođenog treninga po zdravlje ne mogu da se zanemare, a vi ste ti koji ćete imati koristi od toga, bez obzira na vaše godine, pol ili kondiciju.

Želite bolje raspoloženje ?

Potreban vam je emotivni podstrek? Ili vam je potrebno da se ,,izduvate’’ nakon stresnog dana? Redovno vežbanje i fizička aktivnost dovode do toga da se osećate srećnije i opuštenije. Dokazano je da je vežbanje u malim grupama podsticajno, inspirativno i zabavno.

Adekvatni programi

Pored standardnih programa treninga, možemo izraditi plan programa za vaše potrebe

Kvalitetne teretane

Treninzi se održavaju u teretanama koje imaju adekvatne sprave za dobar trening

Plan ishrane

Za svakog polaznika izrađuje se individualni plan ishrane uz pomoću kojeg ostvarujete maksimalni efekat