Zašto VIP trening ?

VIP Trening je namenjen osobama sa previše obaveza i  koje ne mogu redovno da treniraju.

VIP program je zasnovan na tome, da ne postoji fiksni broj treninga mesečno. Svaki trening se zakazuje i naplaćuje po radnom satu trenera.

VIP treninzi se ne moraju održavati u teretanama sa kojima saradjujemo. Trening može da se održi u teretani u kojoj polaznik programa želi, ili u posebnim prostorijama na području grada Beograda, ili u vašem domu.

Kome je namenjen VIP Trening ?

Ovaj tip treninga namenjen je prvenstveno osobama koje žele da imaju apsolutnu pažnju i pristup koji se u većoj meri razlikuje od personalnog treninga. Zbog specifičnosti ovaj program nema fiksni broj mesečnih termina, već se termini treninga zakazuju.

VIP trening možete rezervisati 24h pre održavanja istog.

Prednosti VIP treninga

 

Sertifikovani trener pratiće vaš napredak od samog početka. Trener će izraditi plan ishrane koji je u skladu sa vašim ciljevima i redovno ga prilagođavati vašim potrebama.

Osnovna prednost VIP treninga je što u cenu treninga je uključena sportska masaža u trajanju od 30 minuta po završenom treningu.

Takođe moramo naglasiti da VIP članovi imaju dodatne popuste na izradu plana ishrane, plana treninga ili dodatnih masaža.

Prednosti VIP treninga

Tipovi VIP treninga

 

  • Program za mršavljenje

Za zdravu redukciju telesnih masti nije dovoljno samo promeniti način ishrane i smanjiti kalorijski unos. Ovo je svakako neophodno, ali je fizička aktivnost presudna u procesu mršavljenja.
Jačina i vrsta treninga zavise od stepena gojaznosti, kao i od opšteg stanja organizma.

Glavni prioritet je uvek očuvanje i poboljšanje zdravlja.

  • Program za hipertrofiju (povećanje mišićne mase)

Za stimulaciju mišićnog rasta potreban je pravilan program treninga. Progresivno povećanje opterećenja i intenziteta treninga dovešće do rezultata, kao i pravilna ishrana i dovoljno odmora.
Najbolje vežbe za izgradnju mišićne mase su osnovne vežbe koje uključuju više mišićnih grupa u pokret, a deluju stimulativno na lučenje hormona rasta. Pored toga, potrebno je raditi i izolacione vežbe koje doprinose ukupnoj simetriji tela.

  • Program za oblikovanje tela

Ovaj program je za one vežbače koji ne treba ni da smršaju, ni da se ugoje, već samo da poprave tonus mišića, zategnu i preoblikuju određene delove tela.

Adekvatni programi

Pored standardnih programa treninga, možemo izraditi plan programa za vaše potrebe

Kvalitetne teretane

Treninzi se održavaju u teretanama koje imaju adekvatne sprave za dobar trening

Plan ishrane

Za svakog polaznika izradjuje se individualni plan ishrane uz pomoću kojeg ostvarujete maksimalni efekat