personalni trening beograd

Zašto personalni trening ?

Personalni trening je namenjen onima koji žele da imaju tokom treninga uz sebe stručno lice. Trener je tu da od početka pravilno vodi vaš plan treninga i plan ishrane, kako bi ostvarili maksimalne rezultate i željene ciljeve.

Personalni trener je tu da uz njega ostvarite vaše ciljeve bilo da je to poboljšanje kondicije, smanjenje kilaže ili razvoj mišića. Najveća prednost angažovanja trenera, jeste što u dogovoru sa trenerom sami birate termine treninga i teretanu u kojoj će se isti održati.

Kome je namenjen personalni trening ?

Bilo da ste tek počeli da trenirate ili već vam je trening deo redovnog života, personalni trener je namenjen za svakog ko želi da ga tokom treninga nadgleda stručno lice.

Ako niste sigurni da li je personalni trening idealno rešenje za vas, možete zakazati

BESPLATAN PROBNI TRENING , bez obaveze da kasnije uplatite ovaj program,

Prednosti personalnog treninga

Osnovna prednost rada sa personalnim trenerom jeste da  dogovarate program treninga, trajanje i intezitet. Kao i svaki vid fizičke aktivnosti, ovakav trening će značajno doprineti vašem zdravlju, kondiciji i što je najbitnije samopouzdanju.

Personalni trening je način treninga koji je osmišljen tako da u svakom trenutku imate stručno lice uz sebe dok trenirate. Uloga personalnog trenera je da od početka do kraja prati svaki vaš pokret. To podrazumeva od početnog merenja i razogovora na početku, preko redovnih treninga i njihovih modifikacija u skladu sa tvojim napretkom.

 

Program treninga i intezitet se prilagodjava vašim potrebama i ciljevima. Takođe trener tokom treninga vodi računa da li se vežbe rade ispravno. To je od izuzetne važnosti kako ne bi došlo do povrede. Ono što je još bitnije za vas se izrađuje plan ishrane, kako bi ostvarili maksimalne efekte.

Adekvatni programi

Pored standardnih programa treninga, možemo izraditi plan programa za vaše potrebe

Kvalitetne teretane

Treninzi se održavaju u teretanama koje imaju adekvatne sprave za dobar trening

Plan ishrane

Za svakog polaznika izradjuje se individualni plan ishrane uz pomoću kojeg ostvarujete maksimalni efekat