Cregaatine

2,990.00 RSD

CreGAAtine dolazi u formi kutije sa 60 kesica kao pojedinačnih doza.

Kategorija:

Opis

CreGAAtine je unikatna zaštićena formulacija na bazi kreatina koja sadrži i njegov prekursor GAA – guanidinosirćetnu kiselinu. Deluje magično i na tvoje telo i na mozak. Razvijen od strane Applied Bioenergetic Lab i Carnomeda.

Cregaatine je dijetetski suplement zasnovan na nauci

CreGAAtine je dodatak ishrani formulisan na osnovu naučnih dokaza.

CreGAAtine je bezbedan, patentiran i doping-free. Studija efekata kombinacije kreatina sa njegovim prekursorom je nagrađena od strane Evropskog Društva za Kliničku Ishranu i Metabolizam (ESPEN).

Cregaatine dramatično poboljšava nivoe kreatina

 

CreGAAtine poboljšava nivo kreatina u mišićima i mozgu. Mnogi od nas imaju deficitaran unos kreatina.

cregaatine

Koje su najvažnije pogodnosti?

Cregaatine – Snažan i eksplozivan

Običan kreatin povećava nivo kreatina u mišiću za oko 2%. CreGAAtine dovodi do povećanja od 16.9% što je 8.5 puta više u odnosu na sam kreatin monohidrat.

Pakovanja velikih zapremina dovode do toga da kreatin usled apsorpcije vlage prelazi u neaktivni oblik-kreatinin. Premium sastojci CreGAAtine-a su zaštićeni u troslojnom kesicama farmaceutskog kvaliteta.

Nema zadržavanja vode pri korišćenju CreGAAtina.

CreGAAtine dovodi do pravih rezultata i ne sputava te sa prekomernim zadržavanjem vode u mišićima. Ovo je naročito značajno kod sportskih disciplina, gde je telesna masa važna kategorija.

CreGAAtine dovodi do 3.9 puta više kreatina u sivoj masi mozga i 1.9 puta više u beloj masi. Ovo povećanje bi trebalo da poboljša tvoju memoriju, opažanje, učenje i koncentraciju.

CreGAAtine puni tvoje ćelije dodatnim kreatinom tako što koristi dodatne puteve ulaska u ćeliju. Tvoje ćelije će biti prijatno iznenađene i raditi bolje usled unapređene bioenergetike.

CreGAAtine je savršen za one koji žele da prirodnim putem povećaju svoju energiju i poboljšaju fizički i mentalni performans, bez obzira na pol i uzrast.