MassRage 250gr

3,000.00рсд

MassRage™ je savršen spoj kreatina, beta-alanina i HMB-a. Iskusićete iznenadni rast mišića i izuzetan porast energije u prvim minutima konzumiranja ovog proizvoda.

Rezultati korišćenja MassRage-a™ :

  • Dovodi do rapidnog rasta mišića
  • Dovodi do dramatičnog rasta snage i izdržljivosti
  • Povećava proizvodnju ATP-a
  • Ubrzava proizvodnju novih mišićnih vlakana

Ova moćna mešavina kreatina, beta-alanina i HMB sastojaka je dizajnirana da dopre do mišićnih ćelija do sada neviđenom snagom. Krajnji rezultat je dramatična ćelijska ekspanzija, hidratacija i povećana proizvodnja ATP-a koja vodi ka uvećanju MASE i VELIČINE tokom vašeg treninga. ČIST anabolički efekat koji rezultira upotrebom ovog proizvoda će pokrenuti čistu stimulaciju MASE kao nijedan drugi proizvod do sada.

Iskusite iznenadni rast mišića i najviše energetske nivoe već pri prvim minutima!

Ne sadrži aspartam i gmo sastojke!

Upotreba: Dodajte 5 grama MassRage-a u 100 ml vode 2 puta na dan.

Pakovanje:

  • 250g
  • Broj serviranja: 50
  • Količina pojedinačne doze: 5g

Podaci o alergenima: Proizvod može sadržati u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.

Kategorija:

Opis

Creatine Monohydrate (Creatine Hydrate)

Sci-Muscle creatine hydrate je pravo umetničko delo, jedinstveni britanski HPLC testiran, 100% čist  i očišćen od „dicyandiamide  (dcd)“  kreatin monohidrat u prahu. Efikasniji od drugih, a redovnim upotrebom doprinosi stvaranju čiste mišićne mase. Ovakav oblik kreatina ne opterećuje i ne šteti radu bubrega. Prednost je što nema zadržavanja vode i nadutosti. Veoma praktičan za korištenje jer nema faze punjenja.

Beta-Alanine

Beta-alanin je neesencijalna aminokiselina i jedina beta-aminokiselina koja postoji u prirodi.

Prilikom stvaranja mlečne kiseline smanjuje se pH vrednost u mišićima, tj. povećava se njihova kiselost, a uzrok je prisustvo veće količine vodonikovih jona, koji ne nastaju samo pojavom mlečne kiseline, već i tokom raspadanja energetskog molekula ATP-a, što je neizbežno tokom fizičke aktivnosti. Ove pojave se mogu prevazići  nutralizacijom mlečne kiseline i smanjenjem količine vodonikovih jona. Za to je zadužen L-karnozin, dipeptid koji se sastoji od histidina i beta-alanina. Karnozin se, kao i keratin, prirodno nalazi u mišićnom tkivu, u većoj meri u tzv. belim mišićnim vlaknima, koji služe za podizanje velikih težina i eksplozivnost. Karnozin je zaslužan za regulaciju kiselosti mišića i neutralizaciju mlečne kiseline, smanjenje zamora i održavanje snage i izdržljivosti.

Studije pokazuju da se upotrebom suplemenata beta-alanina u period od samo četiri nedelje, rezerve karnozina mogu da se povećaju za 42-65%, a kontinuiranom upotrebom od oko tri meseca čak do 80%! Ovakvo povećanje karnozina u mišićima povećava i sposobnost organizma da neutrališe dejstva mlečne kiseline i da duže i kvalitetnije trenira. Dejstvo beta-alanina naročito je značajno za bodibildere i dizače tegova, ali i za sve sportove koji zahtevaju veliku snagu i izdržljivost.

HMB

U toku vežbanja, prouzrokuje se šteta na mišičima što prouzrokuje „raspadanje“ proteinskog lanca u mišićima. Beta-hidroksi-beta-metilbutirat, ili HMB, metabolit leucina (aminokiseline razgranatog lanca – BCAA), pomože  da se spreči raspad proteinskog lanca u mišičima. Prisustvo HMB-a šalje signal mišićnim ćelijama da čuvaju postojeće skeletne mišiće, što obezbeđuje dovoljno mesta za izgradnju novih i oporavak postojećih mišićnih ćelija. Dakle, to pomaže da izgradite masu, snagu i izdržljivost.