IsoPharm 1.8Kg

5,100.00рсд

Prilikom proizvodnje IsoPHARM™ proteina koristi se metoda unakrsne mikrofiltracije. To je veoma napredan i delikatan proces, koji služi da se filterima odvoji mast, holesterol i laktoza od proteina u zavisnosti od molekularne veličine i težine. IsoPHARM™ obezbeđuje preko 83% proteina, koji je siromašan sa mastima, laktozom i ugljenim hidratima, a bogat kalcijumom. Metode koje se koriste prilikom dobijanja ovakvog proteina održavaju biološku aktivnost proteina iz surutke na maksimumu i u najčistijoj mogućoj formi.

CFM®  Whey Protein Isolate (CFM® izolat proteina surutke)

Izolati proteina iz surutke (Whey Protein Izolat – WPI), sadrže u proseku od 90-96% proteina.

U procesu obrade proteina iz surutke, pri čemu se odstranjuju laktoza, masti, natrijum (so) itd, potrebna je posebna nega od strane proizvođača, kako protein iz surutke ne bi izgubio na biološkoj vrednosti. Održavanje proteina u njegovoj prirodnoj formi i obliku esencijalno je zbog mnogih metaboličkih procesa u našem telu, uključujući i stimulaciju imunološkog sistema. WPI-i sadrže preko 90% proteina sa minimalnim količinama laktoze i praktično bez masti. Prednost jednog dobrog WPI-a je baš u tome, zato što sadži više proteina a manje masti, laktoze i suve materije.

Možda bi najpoznatiji mikrofiltrirani izolat današnjice bio CFM®.

CFM® (cross flow micro filtered) je tehnologija mikro-filtracije unakrsnim protokom. Ova metoda, koja se služi tehnikama mikro-filtracije pri niskim temperaturama, omogućava proizvodnju sa izuzetno visokim sadržajem proteina (preko 90%), očuvanost svih važnih podfrakcija i ekstremno nizak sadržaj laktoze i masti.

CFM® je prirodni ne-hemijski proces, pri kojem se koriste keramički filteri visoke tehnologije, za razliku od  ion-exchange izolata (izolat dobijen razmenom jona) koji uključuje upotrebu hemijskih supstanci kao što su hlorovodonična kiselina (pravi kiselu sredinu koja je neophodna za varenje proteina, olakšava varenje mesa) i natrijum hidroksida (ima višestruku upotrebu u industriji: za beljenje i bojenje, prorafinaciji ulja, u proizvodnji sapuna, hartija, boja..). CFM® whey izolati takođe sadrže visoke koncentracije kalcijuma i male količine natrijuma. Jedna od najboljih metoda za izolovanje proteina iz surutke sigurno.

Peptide Bonded Glutamine

Istraživanja pokazuju da se 50-85% L-Glutamina koji se unese u organizam, ne iskoristi za povećanje mišićne mase. Ovaj procenat organizam kotisti za druge metaboličke procese kao što je poboljšanje imuniteta, procesi u jetri, pankreasu itd. Prema tome, iako L-Glutamin pomaže povećanju mišićne mase, najveći deo unetog L-Glutamina organizam koristi za druge funkcije. Sa druge strane, zbog izuzetno brze apsorpcije, peptidi glutamina zaobilaze sve navedene metaboličke procese i direktno se transportuju u mišićno tkivo. U suštini, peptidi glutamina su superiorni u odnosu na L-Glutamin kada se uporede njihova svojstva kod izgradnje mišićne mase i iskoristivosti za druge funkcije u organizmu.

Brža apsorpcija – digestivni trakt ima specijalne sisteme za transport peptida, što znači da se peptidi glutamina mnogo brže apsorbuju nego klasičan L-Glutamin. Ovo je posebno blagotvorno za  bodibildere koji piju glutamin odmah nakon treninga.

Stabilniji – Peptidi glutamina su mnogo stabilniji u rastvoru, na višim temperaturama i na nižim PH vrednostima, nego L-Glutamin.

Sci-Muscle HydroFlex™ je premijum whey protein za čistu definiciju. HydroFlex™ je najukusniji suplement na tržištu. Ovaj multifunkcionalni suplement je koristan kako pre, tako i posle treninga ili tokom bilo kog doba dana. HydroFlex™ je dizajniran da podrži:

  • Rast i uvećanje mišića
  • Sintezu mišićnih proteina
  • Brz oporavak mišića
  • Kontrolu težine i ishrane
Kategorija:

Opis

SCI-MUSCLE IsoPHARM™ je najbolja forma proteina iz surutke. IsoPharm sadrži preko 83% proteina sa veoma niskim sadržajem laktoze i masti. Pošto ima najveću biološku vrednost u odnosu na ostale proteine iz surutke, ovaj proizvod sadrži velike količine kako esencijalnih tako i neesencijalnih aminokiselina.

Ne sadrži aspartam i gmo sastojke!

Upotreba: 1 x dnevno, nakon treninga, uzeti po 1/2 do 1 merice (25 – 50 g) proizvoda razmućenog u 150 – 200 ml vode ili mleka.

Pakovanje:

  • 1800gr
  • Broj pojedinačnih serviranja: 72
  • Količina pojedinačne doze: 25g

Podaci o alergenima: Proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.