HemoPump 500gr

3,400.00рсд

Kao što mu i samo ime kaže HemoPump™ je formulisan tako da vam pruži podizanje energije i snage koja vam je potrebna da biste „pregurali“ i one najteže serije treninga.  Možete posmatrati HemoPump™ kao vašeg trening partnera koji će vam pomoći pri izbačaju i davati vitalnu energiju pomažući vam da pomerate granice prethodnog maksimuma kao i da izvučete maksimum iz svake serije treninga.

HemoPump™ je najsavremeniji sistem oksida azota dizajniran da podrži:

  • Mišićnu izdržljivost, snagu i otpornost na zamor
  • Rapidan rast mišića
  • Mentalnu budnost i fokus
  • Mišićnu ispunjenost, pumpu i prokrvljenost
  • Anaerobni radni kapacitet mišićnog tkiva
  • Sprovođenje kiseonika do mišićnog tkiva
  • Sagorevanje masti

HemoPump™ najnoviji proizvod iz SCI-Muscle koji je dotukao konkurenciju  u snazi jačanja samog učinka treninga. Da ne bi bilo zabune, HemoPump™ je ozbiljan pre-trenažni proizvod za vrhunske sportiste.

Ne sadrži aspartam i gmo sastojke!

Upotreba: Dodajte 2 merice (20g) u 200ml vode i popiti nekih 30 min pre treninga.

Pakovanje:

  • 500g
  • Broj pojedinačnih serviranja: 25
  • Količina pojedinačne doze: 20g

Podaci o alergenima: Proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.

Kategorija:

Opis

Šta sve sadrži HemoPump™?

Creatine Hydrate

Sci-Muscle creatine monohydrate je pravo umetničko delo, jedinstveni britanski HPLC testiran, 100% čist  i očišćen od „dicyandiamide  (dcd)“  kreatin monohidrat u prahu. Efikasniji je od drugih vrsta kreatina, a redovnim upotrebom doprinosi stvaranju čiste mišićne mase. Ovakav oblik kreatina ne opterećuje i ne šteti radu bubrega. Prednost je što nema zadržavanja vode i nadutosti. Veoma praktičan za korišćenje, jer nema faze punjenja i moguće ga je korisiti u dugim vremenskim intervalima, zato što je on apsolutne čistoće.

HEMOCELL je veoma efikasan kreatin dovoljan da upotpuni fiziološke potrebe organizma i bezbedan je za upotrebu u dugom vremenskom roku.

Beta Alanine

Beta-alanin je neesencijalna aminokiselina i jedina beta-aminokiselina koja postoji u prirodi.

Prilikom stvaranja mlečne kiseline smanjuje se pH vrednost u mišićima, tj. povećava se njihova kiselost, a uzrok je prisustvo veće količine vodonikovih jona, koji ne nastaju samo pojavom mlečne kiseline, već i tokom raspadanja energetskog molekula ATP-a, što je neizbežno tokom fizičke aktivnosti. Ove pojave se mogu prevazići  neutralizacijom mlečne kiseline i smanjenjem količine vodonikovih jona. Za to je zadužen L-karnozin, dipeptid koji se sastoji od histidina i beta-alanina. Karnozin se, kao i keratin, prirodno nalazi u mišićnom tkivu, u većoj meri u tzv. belim mišićnim vlaknima, koji služe za podizanje velikih težina i eksplozivnost. Karnozin je zaslužan za regulaciju kiselosti mišića i neutralizaciju mlečne kiseline, smanjenje zamora i održavanje snage i izdržljivosti.

Studije pokazuju da se upotrebom suplemenata beta-alanina u period od samo četiri nedelje, rezerve karnozina mogu povećati za 42-65%, a kontinuiranom upotrebom od oko tri meseca čak do 80%! Ovakvo povećanje karnozina u mišićima povećava i sposobnost organizma da neutrališe dejstva mlečne kiseline i da duže i kvalitetnije trenira. Dejstvo beta-alanina naročito je značajno za bodibildere i dizače tegova, ali i za sve sportove koji zahtevaju veliku snagu i izdržljivost.

L-Citruline DL-Malate ((2S)-2-amino-5-(carbamoylamino)pentanoic acid)

Citrulin Malat (CM) unapređuje mentalnu budnost i fokus, značajno povećava punoću mišića i intenzitet mišićne pumpe prilikom vežbanja. CM vam daje više snage i više izdržljivosti tokom brutalnih i napornih treninga. Osim toga što povećava izdržljivost i snagu, u značajnoj meri učestvuje u NO (Nitro Oksid – Azot Oksid) proizvodnji. Podižući nivo azot oksida, pri čemu dolazi do ubrzanog protoka krvi i kiseonika u mišiće, CM povećava ukupnu količinu glukoze, koja je glavni izvor energije za skeletne mišiće. CM je u najmanju ruku, rame uz rame, ako ne i bolji od  L-arginina, zbog ove osobine.

CM predstavlja jedinstvenu kombinaciju aminokiseline Citrulin i organske soli Malat-a, koja pruža nove mogućnosti atletama i sportistima za podizanje performansi fizičke spreme. Citrulin pomaže u uklanjanju endotoksina, kao što su mlečna kislina i amonijak. Svako vežbanje pospešuje proizvodnju amonijaka i mlečne kiseline. Ovi endotoksini se proizvode prilikom intenzivne fizičke aktivnosti, metabolizmu proteina i kataboličkim procesima. Endotoksini oštećuju žive i zdrave ćelije i predstavljaju pravu pošast za atletsko telo i performanse atleta.

CM može biti superiorna alternativna L-Argininu za regulisanje proizvodnje NO-a, pojačanog lučenja hormona rasta, insulina i proizvodnje kreatina.

Takođe je otkriveno da je suplementacija CM-a na dnevnom nivou značajno uticala na smanjenje mišićnog zamora, pojačanu sintezu ATP-a za 34% i razlog je povećanju proizvodnje fosfokreatina za 20%. To znači da CM povećava aerobni metabolizam (aerobna izdržljivost), proizvodnju energije na ćelijskom nivou i ubrzava oporavak mišića. Sportisti koji budu koristili CM imaće više energije, treniraće bolje i jače, i oporavljaće se brže od napornih treninga.

Dakle, CM radi tako što pojačava proizvodnju ATP-a (glavni izvor energije za mišiće) i eliminiše metaboličke zagađivače poput mlečne kiseline i amonijaka u krvi. CM stimuliše energiju, pojačava imuni sistem, metabolit je L-Arginina i kao rezultat reguliše proizvodnju Nitric Oxid-a i uklanja amonijak, koji prouzrokuje dosta štete na živim ćelijama.

Arginine AKG

Arginin AKG se sastoji od uslovno esencijalne aminokiseline L-arginina i intermedijera Krebsovog ciklusa alfa-ketoglutarata. Arginin AKG povećava nivo azot oksida (NO) u skeletnim mišićima i stvara tzv. mišićnu pumpu. Omogućava širenje krvnih sudova, što doprinosi da se poveća količina kiseonika, amino kiselina i ostalih hranljivih materija, potrebnih za funkcionisanje i rast mišića.

L-arginin je uslovno esencijalna (esencijalna za decu i sportiste) aminokiselina neophodna za normalno funkcionisanje endokrine žlezde hipofize. Zajedno sa ornitinom, fenilalaninom i ostalim neurotransmiterima, arginin učestvuje u stvaranju i izlučivanju hormona rasta (GH) iz hipofize, koji omogućava očuvanje i sintezu novih mišićnih ćelija, usporava proces starenja, pomaže sagorevanje masti tako što učestvuje u njihovoj transformaciji u energiju, čime se postiže mišićna masa bez masnih naslaga.

Coffeine

Kofein je popularan suplement za sportiste koji žele da povećaju svoju snagu i moć. Kofein je stimulans centralnog nervnog sistema koji može da smanji zamor. Kofein ubrzava sagorevanje masti, a time i proizvodnju energije, pa omogućava duže i efektivnije treniranje.