Arsenal 900gr

2,500.00рсд

Sci-Muscle Arsenal™ sastoji se od mešavine ugljenih hidrata, kreatina, beta-alanina, HMB-a i BCAA (aminokiselina razgranatog lanca) kako biste otkrili novu dimenziju treninga.

Creatine Hydrate je jedan od nasavremenijih kreatina dostupnih na trzistu. Sa tako čistim kreatinom možete očekivati primetan napredak u periodu korišćenja od samo nekoliko nedelja! Sa HEMOCELL™ britanskim kreatinom dobijate:

 • Povećanje veličine mišićne ćelije,
 • povećanje energije u mišićima,
 • povećanje snage
 • povećanje izdržljivosti
 • ubrzan oporavak.

HEMOCELL™ je jednostavno nezaobilazna formula kada je u pitanju napredak u postizanju izuzetnih rezultata u svim sportovima.

Ne sadrži aspartam i gmo sastojke!

Upotreba: 1-3 x dnevno uzeti po 1 mericu (35 g) proizvoda razmućenog u ½ čaše vode (100 ml).

Pakovanje:

 • 900g
 • Broj pojedinačnih serviranja: 26
 • Količina pojedinačne doze: 35g

Podaci o alergenima: Proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.

Kategorija:

Opis

HEMOCELL™ je jednostavno nezaobilazna formula kada je u pitanju napredak u postizanju izuzetnih rezultata u svim sportovima.

BCAA (Branched Chain Amino Acids) čine tri aminokiseline razgranatih lanaca: L-valin, L-leucin i L-izoleucin. Ukoliko potroši sve glikogenske rezerve, da bi sebi obezbedio potrebnu energiju, organizam počinje da sagoreva proteine, što usporava razvoj mišićne mase. BCAA amino kiseline su prve koje „stradaju“. Uzimanjem suplementa sa BCAA sprečava se katabolizam i pokreće izgradnja mišića još u toku samog treninga, kao i odmah nakon treninga. BCAA takođe podstiču telo da troši masti a ne aminokiseline iz mišića, štedeći pri tomi i mišićni glikogen.

Beta-alanin je neesencijalna aminokiselina i jedina beta-aminokiselina koja postoji u prirodi. Prilikom stvaranja mlečne kiseline smanjuje se pH vrednost u mišićima, tj. povećava se njihova kiselost, a uzrok je prisustvo veće količine vodonikovih jona, koji ne nastaju samo pojavom mlečne kiseline, već i tokom raspadanja energetskog molekula ATP-a, što je neizbežno tokom fizičke aktivnosti. Beta-alanin je zaslužan za regulaciju kiselosti mišića i neutralizaciju mlečne kiseline, smanjenje zamora i održavanje snage i izdržljivosti.

HMB ili β-hydroxy β-methylbutyrate (metabolit Leucina) je toliko moćan, da samo jedno serviranje aktivira mišićni anabolizam (rast). Dokazano je da HMB povećava mišićnu masu istim tempom kao i anabolički steroidi, samo bez očiglednih opasnosti koje prete od istih. Suplemetcijom HMB-a u periodu od samo 3 nedelje, povećaćete mišićnu masu i snagu, a smanjićete oštećenja na mišićima koja nastaju usled vežbanja. HMB vam može doneti više pogodnosti:

 • povećanu sintezu proteina i izgradnju mišića
 • više snage
 • sprečava katabolizam mišića
 • povećava sagorevanje masti

Arsenal™ vam zaista može brzo pomoći u zavisnosti od vaše ishrane i intenziteta treniranja. Što se više budete trudili, proizvod će bolje da se pokaže. Ako želite proizvod  koji je među najboljima u svojoj klasi, onda ne tražite dalje. Arenal™ je dizajniran da podigne na  maksimum najbitniju fazu treninga jednog sportiste – pre i post – trenažnu fazu i da obezbedi sportistima koji naporno treniraju sve što im je potrebno za oporavak i napredak. Arsenal™ pomaže ugradnju kreatina, beta-alanina, BCAA aminokiselina i ostalih nutritijenata u mišić. Brzo obnavlja glikogen, olakšavajući glikogen super kompenzaciju i intenzivni efekat ekspanzije mišića.

Aktivne komponente

1 merica
(35 g)

100g

% PDU*

Hybrid Muscle CoctailTM Proprietary Blend***

5,0g

14,29 g

**

* PDU: preporučen dnevni unos
** nema utvrđenih podataka o dnevno potrebnoj količini
***smeša kreatin-monohidrata, beta-alanina, HMB (β-hidroksi β-metilbutirat) i aminokiselna razgranatog lanca (L-leucin, L-izoleucin, L-valin)

Spisak sastojaka: maltodekstrin, kreatin-monohidrat, limunska kiselina, aroma, beta-alanin, HMB (β-hidroksi β-metilbutirat) i aminokiselna razgranatog lanca (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), zaslađivači: E 950, E 955; boja E 120.